Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Håll koll på din placering

När man har byggt en hemsida så vill man givetvis att den ska lyckas, man vill att besökare ska hitta till hemsidan och att de ska tycka om den. I en optimal verklighet är hemsidan även först i rank på sökmotorer på nätet. Tyvärr så ser det dock inte ut så för alla och det ligger faktiskt en del jobb bakom denna framgång.

För att lyckas skapa en framgångsrik hemsida som syns på Internet, ska du först ta hem en free google rank tracker. Denna håller koll på din placering på sökmotorer så som Google. Genom detta verktyg får du även information om hur dina sökord fungerar för din hemsida, samt även när den stiger eller sjunker i rank .

Leave a Reply